Odynerus spinipes
Odynerus spinipes (Linnaeus, 1758) MATERIAL. Khakassia: Kuznetzky Alatau, Maly Kazyr River, touristic shelter “Kupriyanova Polyana”, 53°41'42.2"N, 89°02'44.6"E, 5–11.VII.2023, D. Latysheva leg. (1 ♀, 1 ♂, KemSU). DISTRIBUTION. Russia: European part (North-West, Central, East, North Caucasus), Urals, Western Siberia (Tomsk Prov., Altai), Eastern Siberia (* Khakassia, Irkutsk Prov., Buryatia), Far East (Khabarovsk Terr., Primorskiy Terr.). — Europe, Caucasus, Turkey, Tajikistan, Kazakhstan, Mongolia.
Publication Details
- Journal
- Zenodo (CERN European Organization for Nuclear Research)
- Published
- 2024-09-30
- DOI
- https://doi.org/10.5281/zenodo.14683255
- Primary Topic
- Fish Ecology and Management Studies
- Type
- article
- Field-Weighted Citation Impact
- 0.00