Crossocerus (Crossocerus) exiguus
Crossocerus (Crossocerus) exiguus (Vander Linden, 1829) MATERIAL. Khakassia: Askizsky Distr., near Kazanovka [53°13'N, 90°05'E], 22–30. VI.2014, Yu. Danilov leg. (1 ♀, ISEA). DISTRIBUTION. Russia: European part, Urals, Western Siberia (Novosibirsk Prov., Altai), Eastern Siberia (* Khakassia, Irkutsk Prov., Yakutia, Zabaikalskiy Terr.), Far East (Amurskaya Prov., Khabarovsk Terr., Primorskiy Terr.). — Europe, North Africa, Turkmenistan, Kazakhstan, Mongolia, China, Korean Peninsula.
Publication Details
- Journal
- Zenodo (CERN European Organization for Nuclear Research)
- Published
- 2024-09-30
- DOI
- https://doi.org/10.5281/zenodo.14683340
- Primary Topic
- Plant and Fungal Interactions Research
- Type
- article
- Field-Weighted Citation Impact
- 0.00