Diodontus minutus
Diodontus minutus (Fabricius, 1793) MATERIAL. Khakassia: Askizsky Distr., near Kazanovka [53°13'N, 90°05'E], 22–30. VI.2014, Yu. Danilov leg. (1 ♀, ISEA). DISTRIBUTION. Russia: European part, Urals, Western Siberia (Tyumen Prov., Altai), Eastern Siberia (* Khakassia, Krasnoyarsk Terr., Irkutsk Prov., Zabaikalskiy Terr.), Far East (Primorskiy Terr.). — Europe, North Africa, Turkey, Syria, Israel, Iraq, Iran, Kuwait, Afghanistan, Central Asia, Kazakhstan, Mongolia, China, Korean Peninsula, North America.
Publication Details
- Journal
- Zenodo (CERN European Organization for Nuclear Research)
- Published
- 2024-09-30
- DOI
- https://doi.org/10.5281/zenodo.14683503
- Primary Topic
- Environmental and Biological Research in Conflict Zones
- Type
- article
- Field-Weighted Citation Impact
- 0.00